EKIPI KOMBËTAR: PARIS BORDEAUX LILLE LYON MARSEILLE MONTPELLIER NANCY NANTES NICE RENNES STRASBOURG TOULOUSE TIRANA

RRJETI ALUMNI JASHTË VENDIT

Shumë kanë mundësi të shkojnë jashtë vendit gjatë kursit falë partneriteteve të ndryshme të universitetit dhe shumë prej tyre e kanë shijuar këtë!

ISH STUDENTËT EPITECH NË GJITHË BOTËN

Ata janë jashtë vendit në kuadër të VIE (international voluntary business work), kontratave ndërkombëtare, misioneve jashtë vendit. Ish-studentët Epitech janë në gjithë botën, të shpërndarë në shumë vende.

Nëse ju jeni një i diplomuar apo student i Epitech dhe ju do të donit të punoni dhe jetoni jashtë vendit, mos humbisni rrjetin tuaj! Ju do të gjeni në faqen e internetit alumni të gjithë ata që janë të listuar dhe shteti ku jetojnë, me një ish "ambasador" të shkollës për çdo vend..